VORES IS..

Alle vores is er fremstillet i Sønderhå, Thy, i samarbejde med Thy Økobær. Markerne vi høster fra ligger kun 100 meter væk fra vores isværksted, hvor vi håndlaver alle vores is.

 

RØDE RIBS

Navnet er Bruce, Bruce Vild Is. Husk det næste gang du står hos din lokale ispusher og har brug for at få et 23 % større smil på læben. Og det er min. 23 %!, tør vi næste godt garantere.

Men pas på med at spise to lige i træk, så risikerer du at få ondt i kinderne af al det fniseri.

Ingredienser:

40 % økologiske og koldpressede Røde Ribs fra Thy Økobær, økologisk rørsukker, meget lidt citrus pektin og resten er vand – dejlig Thy postevand.

 

 

STIKKELSBÆR

Vores stikkelsbæris, i folkemunde kaldet “Befri Vild Is”, er vores bud på en læskende sommeris der gør dig blød i knæene og pludselig begynder at stille spørgsmålstegn ved at have store fisk i fangeskabe.. 

Jamen, de kakao jo ikke gøre for det, kan de vel..?

Ingredienser:

35 % økologiske og koldpressede Grønne Stikkelsbær fra Thy Økobær, økologisk rørsukker, meget lidt citrus pektin og resten er vand – herlig Thy postevand.

 

SOLBÆR

Forestil dig du kører ned af Vesterhavsgade på din nytunede Aprilla Sonic, med en Soundbox på ryggen med dansk-top på fuld udblæsning, så det både overdøver din scooterlarm og naboernes inderste tanker.

Sådan en sodavandsis har vi skabt lige har. Og navnet er Kickflipper Vild Is.. Det var så lidt..

Ingredienser:

28 % økologiske og koldpressede Solbær fra Thy Økobær, økologisk rørsukker, meget lidt citrus pektin og resten er vand – luksus Thy postevand.

 

HAVTORN / RIBS

Kan du huske dengang slettelak på East Pack tasken var the shit? Glem alt om det! Nu er vi i 2021, og i dag er det Havtorn, som folk vil huske os for om 17-18 år. 

Hvis du vil være fremtidens datids-first-moover, så fyr den af med vores NYE lækre Cruella de Vild.

Ingredienser:

15 % Havtorn og 15 % Hvide ribs fra Thy økobær – alt økologisk og koldpresset naturligvis. økologisk rørsukker, meget lidt citrus pektin og resten er vand – seriøst lækker Thy postevand.

Grundet håndlavet og økologisk produktion kan bærrester forekomme samt variation i farven og pindens placering. smagen variere i forhold til bærsæsonen – ligesom med vin, men vi dobbelttjekker selvfølgelig altid at den færdige sodavsndsis er tip top fråderen.

>> “sodavandsis er for rigtig mange, svaret på rigtig meget” – Peter André <<