BAG OM VILD'SKABEN

Her kommer en lille historie om, hvordan Vild is blev en meget succesfuld forretning…

Der var engang to relativt unge drenge. De havde relativt små ambitioner med deres, i samfundsøjemed, karriere. De havde begge to brugt det meste af deres “livs bedste alder” på at rejse, opleve og i det hele taget, have det grinern. 

Det efterlod dem i en mindre frustration, da de ramte deres 3. runde fødselsdag – hvor var den karriere og de goder der fulgte med det gode job og det gode liv?

Frustrationen kulminerede en dag, da den ene dreng lollede rundt med at lave hjemmelavede sodavandsis i privaten. Destruktive tanker tog over, som dagen derpå efter en bytur der var lidt for farverig – tunge tanker hang som mørke skyer, drengen var helt ude og skide. Hvad skulle han gøre, hvordan kunne han få det her herlige liv, som alle de andre på gaden tilsyneladende havde fået fat i?

Drengen faldt om på gulvet, lå i en usmagelig selvmedlidenhed i flere timer og kiggede tomt ud i luften. RIIING RIIING bragede hans alarm på hans Iphone 4. Han kiggede på fryseren, åbnede den, og tog hans første hjemmelavede melon sodavandsis ud, stak støbeformen under det varme vand, og tog en bid…

Som en lyn fra en klar himmel fik han pludselig en åbenbaring. Han tog sin Iphone 4 og ringede til hans næstbedste ven.. “Homie, jeg har fået en idé – vi skal lave sodavandsis! Vi skal lave VILDE økologiske sodavandsis på danske bær, og vi skal blive lykkelige ! 

Drengens næstbedste ven svarede “ok”. Derfra tog det fart. De to drenge er nu blevet bedste venner og er meget tæt på at blive meget rige og meget lykkelige. 

 

Følg vores eventyr på SoMe og se om vi får held med at opbygge en internationalt anderkendt (og frygtet) isimperium …

// RazMus og AleXandus