North Shore Surf Løkken

Vil du lege med os?

Vild Is er økologisk sodavandsis håndlavet på danske bær i Thy

Sodavandsis uden så meget hokus pokus, bare lækre økologiske bær 

Vi arbejder med kvalitetsråvarer og gennemsigtige ingredienslister, fordi vi tror på, at ærlige produkter giver den bedste smagsoplevelse. 

Alle vores is indeholder 25-40% koldpresset bærsaft, økologisk dansk/svensk roesukker, lidt naturlig stivelse i form af citruspektin - og dejligt vand fra den lokale brønd i Sønderhå, Thy.

Smag fremtidens THIC
(This Isn’t Chocolate)
coating på din Vild Is

(Vi)ld Is har indgået et samarbejde med de tunge drenge Matthew Orlando, Maximillian Bogenmann og Christian Bach fra Endless Food Co.

Tag en bid af fremtiden, når du for første gang smager din favorit Vild Is med THIC (This Isn’t Chocolate) coating. THIC er et chokolade alternativ, som er lavet helt uden kakaobønner eller kakaosmør.

THIC er udviklet som en ingrediens, baseret på upcycling af det primære restprodukt fra ølbrygning, mask. THIC har til formål at give dig den forførende chokoladeoplevelse, dog uden den lange række af etik- og miljøproblemer, som typisk er forbundet med konventionel chokoladedyrkning og -produktion.

Vild Brus

Nok Danmark’s vildeste
non-alkobrus på øko-bær

Vi har lavet en genistreg. Med sankede havtorn fra Nationalpark Thy og økologiske hvide ribs og aroniabær fra bondemand Niels’ marker i Thy, har vi eksperimenteret os frem til en fræk blanding, der indeholder en masse bær og smager top-notch (og det er ikke kun vores mødre, der siger det). 

Vi har nedsat sukkerindholdet ved at søde Vild Brus med danske, koldpressede øko-æbler. Det giver også en rund smag. Simpelt, lækkert og go’ øko-stil. 

Vild Bærsaft fra Thy -
saften fra vores økobær -
klar til at blive mixet

I samarbejde med Thy Økobær lancerer vi Vild Bærsaft. 1 liter himmelsk sødme med en masse koldpressede økologiske bær på flaske. Det er noget, der får ulvene til at hyle i kor og mosekonerne til stoppe bryggeriet. 

Vild Bærsaft findes i to varianter: økologiske Røde Ribs og økologiske Hvide Ribs. Med blandingsforholdet 1 del bærsaft og 3 dele vand kan du servere hele 4 liter luksus, svarende til mange glas hjemmelavet saft. Tilsæt selv kulsyrer og du har sodavand til dine gæster. 

Vi hører på vandrørene, at saftmenu’er er det nye non-alkohol alternativ. Så er den her boombaclat altså en must have! 

Vil du forhandle?

Ring til Alex på +45 26 73 92 22 eller udfyld nedenstående kontaktformular.