Vilde Drinkz
Nordic Breeze
Nordic Breeze kombinerer den skarpe smag af gin med den friske og let syrlig-søde smag af havtorn. Appelsinen tilføjer en subtil sødme, mens timian giver en aromatisk finish. Perfekt til en varm sommerdag eller som en elegant aperitif.
Fyld dit krystalglas med isterninger, og tilsæt:
- 2-4 cl Thylandia gin
- 150 ml Vild Bus Havtorn
- En skive frisk eller tørret appelsin
- Et par friske timian kviste
Bør nydes i godt selskab, og gerne med Marvin Gaye i radioen.
Gin & Tonic Gone Wild
Vi har i samarbejde med den legandariske restaurant Hanstholm Madbar udviklet en simpel, dog fuldstændig exceptionel drink. Denne lidt specielle, dog utrolig lækre G&T har til formål at gøre dig til kongen/dronningen af Halbal-dansegulvet, eller bare give dig en seriøs Thy-Tjiller på.
Fyld dit krystalglas med isterninger og tilsæt:
- 2-4 cl. Thylandia Gin
- Sæt en valgfri Vild Is i
- Top op med en god øko tonic
- Garnish: Noget der er lidt vildt, myntheblade, tørrede bær eller andet lir
ER DU FORHANDLER?
Bliv pusher af øko-kvalitet fra Thy
Har du en café, restaurant, butik eller et koncept, hvor vores sortiment passer ind, så kan du blive pusher af økologiske Vild Is, Vild Brus, Vild Bærsaft, og saft fra Thy Økobær.
Frosty Rib Fizz
Frosty Rib Fizz er den ven, der altid får dig til at danse lidt fjollet og lave grimasser til DJ'en. Et unikt bekendtskab, der kombinerer vodkaens rene smag med den let syrlige smag af Vild Brus med hvide ribs.
#be-a-little-xtra
Fyld dit krystalglas med isterninger og tilsæt:
- 2-4 cl. Øko Søbogard Vødtka
- Vild Brud Hvide Ribs
- Vild Is Røde Ribs
- Garnish: Myntheblade, tørrede bær eller en skive lime
Costa-del-Sangria
Bienvenid@s a Costa-del-Sangría. Turen starter her, og du skal nok allerede fortælle sjæfen, at du ikke kommer på arbejde lige foreløbig. Smagen af sommer og solskin får dig til at slå benene op, og når du finder ud af, at Costa-del-Sangría er alkoholfri, kan du lige så godt sætte sugerøret direkte i kanden.
Find et glas, der ligger godt i hånden (eller en kande) og fyld op med isterninger. Bland dernæst:
- 330 ml Vild Brus Aronia
- 330 ml æblejuice
- 1 appelsin i skiver
- 1 citron i skiver
- 1 lime i skiver
- 1 æble i små tern
- 1 håndfuld jordbær eller blåbær
- 1 kanelstang
Lad den stå og trække smag ud af frugterne.
Serveres kold og nydes med solen i ansigtet og lyden af Patadas de Ahogado.